Serviz.bg » Абонаментна поддръжка на компютри и компютърна техника от Serviz.bg
Абонаментна поддръжка на компютри и компютърна техника от Serviz.bg 2016-11-26T14:57:55+00:00

Абонаментна поддръжка на компютри и компютърна техника от Serviz.bg

Бизнесът се ориентира все повече към развитие в Интернет и това е повече от очевидно – предимствата, които дават дигиталните технологии, позволяват достигане до нови пазари и клиенти. Вече не е необходимо да поддържате голям екип и да отделяте ресурси, възможностите на мрежата са на ваше разположение. Доверете се на Serviz.BG и забравете за компютърните проблеми. Ние знаем колко важна за вас и бизнеса ви е работещата техника и перфектната Интернет връзка. Затова ви предлагаме своя опит и професионализъм като редовната софтуерна и хардуерна поддръжка ще гарантират успешната работа на офиса.

Абонаментната ни поддръжка включва отстраняване на възникнали проблеми с вашите компютри и софтуер, независимо от работното време или празници. Широкият спектър от услуги предлага инсталиране, конфигуриране и администриране на Windows, Linux и Unix базирани работни компютри, както и изграждане на вътрешна мрежа. Осигурена е надеждна защита срещу Интернет атаки, вируси, спам, шпионски и друг злонамерен софтуер. Доверете ни се и забравете за несигурността в интернет.

Освен защитата и превенцията, екипът на SERVIZ.BG може да помогне с правилните съвети и предложения. Те са насочени както към архивиране на важни документи и фирмена кореспонденция, създаване на бекъпи и не на последно място – диагностика на наличния софтуер. Нашите специалисти ще дадат най-успешните решения. Просто е нужно да ни гласувате доверие – ние ще поемем отговорността за успешното ви развитие.

Наше задължение ще е да инсталираме, преинсталираме, конфигурираме и администрираме Windows, Linux и Unix базирани работни и сървърни компютри.Ще Ви осигурим надежна защита срещу интернет атаки, вируси, спам, шпионски и друг злонамерен софтуер. Системно ще архивираме важните за Вас документи и кореспонденцията във фирмената ви електронна поща.

Част от услугите, които получават нашите клиенти са ъпргейт на компютърните конфигурации и на използвания софтуер. Можете да бъдете сигурни, че ще разполагате с най-новите версии на нужните програми, в това число и на ползвания антиривус. SERVIZ.BG няма просто да препоръча модерни решения, вие ще получите най-оптималното предложение за вашия бизнес. И това ще ви направи много по-различни от останалите.

Разгледайте абонаментните планове и изберете този, който най-добре ще отговаря на нуждите на бизнеса. Всички предложения са подбрани така, че да подпомагат максимално вашето онлайн присъствие, за да можете да концентирате усилията си в неговото развитие. Ние от Serviz.bg ще поставим основите на вашия успех.

Абонаментни планове и месечни цени за поддръжка на компютри:

Цени на абонаментните планове :

МинимаСтандартЕксперт
Цена за поддръжка на 1 компютър при общо от 1 до 5 бр.15лв/мес.25лв/мес.35лв/мес.
Цена за поддръжка на 1 компютър при общо от 5 до 10 бр.13лв/мес.22лв/мес.30лв/мес.
Цена за поддръжка на 1 компютър при повече от 10 бр.10лв/мес.19лв/мес.26лв/мес.

Услуги за абонаментните планове :

МинимаСтандартЕксперт
Планирани (профилактични) посещения на месец1 пос.2 пос.4 пос.
Извънредни (спешни) посещения на месец1 пос.2 пос.4 пос.
Софтуерна поддръжка
Хардуерна поддръжка
Поддръжка на локални мрежи
Архив на документи и фирмена поща
Помощ по телефона
Помощ по skype и icq
Отдалечено администриране и отстраняване на проблеми
Поддръжка на сървър
Поддръжка в извънработни дни

Всички цени са с ДДС

Serviz.bg е тясно специализиран сервиз за ремонт на лаптопи, настолни компютри и монитори в град София. Предлагаме резервни части и консумативи.