Сервиз за ремонт на лаптопи Dell в София

Serviz.bg извършва диагностика и ремонт на лаптопи Dell, като предлагаме извънгаранционно обслужване. И в двата ни сервиза в град София извършваме софтуерни, хардуерни услуги и профилактика за лаптопи Dell след изтичане на гаранцията им. Intel базираните Inspiron N5010, N5110 и AMD базираните Inspiron M5010, M5110 са от най-популярните модели лаптопи за България. Сервизните ни специалисти са добре запознати с тях и практически сме диагностицирали и отремонтирали почти всички видове проблеми, които могат да възникнат. Разбира се, при нас са постъпвали за ремонт лаптопи Dell не само от серията Inspiron, но и от други серии като Vostro, XPS, Studio, Precision, Latitude и геймърската серия на Dell, Alienware.

Преносимите компютри с марката Дел са специфичен продукт и независимо от модела, често имат идентични проблеми. Най-големият процент повреди при лаптопи Dell е вследствие на небрежност. Проблемите подредени по популярност са:

  1. Не се извършва регулярна профилактика, в резултат лаптопа Dell прегрява.
  2. Лаптопът Dell е залят и резултата е късо съединение или корозия.
  3. Лаптопът Dell е ударен (бутнат, изпуснат, затиснат), в резултат на което не работи ефикасно или напълно спира да работи.